Motanul
Mesaje : 123 Puncte : 10359 Data de inscriere : 18/03/2011 Localizare : Mioveni
| Subiect: Tutorial Instalare Skin-uri Joi Mar 24, 2011 9:06 pm | |
| Bun , dupa cum scrie si in titlul topicului " Tutorial Skin's " , adica voi explica aici cum puteti instala un skin .
Pasul 1 : Downloadati IMG Tools v2.0 , de aici . Pasul 2 : Downloadam Skin-ul dorit . Pasul 3 : Dupa ce am downloadat IMG Tools V2.o dezarhivam folderul . Pasul 4 : Dupa ce am downloadat Skin-ul dezarhivam folderul . Pasul 5 : Intram in IMG Tools V2.0 Pasul 6 : Dam pe "File" si apoi pe "Open" , ne ducem in folderul principal GTA SA in Models in care cautam "gta3" , dam odata click stanga pe el (img3) , apoi dam pe Open . Pasul 7 : Dam "Edit" si apoi pe "Find" in care ne va aparea un chenar unde trebui sa scriem skin-ul actual pe care il inlocuim (cel original de la GTA SA) Pasul 8 : Dupa ce am gasit skin-ul original pe care vrem sa il inlocuim dam odata click dreapta pe el si dam la "Replace" ( O sa va apara x.txd sau x.dff , x - numele skin-ului ) Pasul 9 : Dupa ce am dat "Replace" ne ducem in calculator unde am descarcat/dezarhivat folderul cu skin-ul pe care vrem sa il bagam , dam odata click stanga pe si si apoi pe "Open" Pasul 10 : Dupa ce am inlocuit x.dff sau x.txd , depinde care a aparut , dam la "Edit" si apoi la "Find Next" pentru a gasi si cealanta parte care trebui inlocuita , iar la randul ei dam "Replace" dinou si ne ducem in calculator unde am descarcat/dezarhivat folderul cu skin-ul pe care vrem sa il bagam , dam odata click stanga pe si si apoi pe "Open" Pasul 11 : Dupa ce am bagat mod-ul dam "File" si "Close"
Atentie ! Cand bagam un skin trebui sa nu fim in Sa:Mp Trebui inlocuit .txd cu .txd si .dff cu .dff , daca inlocuim gresit ne va da Crash de fiecare data cand vedem acel skin . Ca sa mearga un skin trebui sa aive numele potrivit pentru acel skin , exemplu : lsv1.txd si lsv1.dff trebuiesc inlocuite cu lsv1.txd si lsv1.dff | |
|