Mesaje : 123 Puncte : 10357 Data de inscriere : 18/03/2011 Localizare : Mioveni
Subiect: Angajarile Job-ului Principal Bloods Gang Joi Mar 24, 2011 6:07 pm
Pentru a face o cerere pentru JOB-ul Bloods Gang trebuie sa citesti regulamentul factiunii si sa apesi pe butonul "add reply" :
Redactezi doar o cerere dupa modelul de jos si astepti raspunsul leader-ului .
Model Cerere :
Citat :
- Numele in joc: - Motivul pentru care doresti sa intri: - Ce level ai: - Ce varsta ai: - In ce alte factiuni ai fost inainte : - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: - Screen shot /stats:
HoMiCiDe
Subiect: Re: Angajarile Job-ului Principal Bloods Gang Joi Dec 01, 2011 8:02 pm
- Numele in joc: HoMiCiDe - Motivul pentru care doresti sa intri: Vreau sa ajut la dezvoltarea gangului si pentru ca ador Blood'z. - Ce level ai: 2 - Ce varsta ai: 18 - In ce alte factiuni ai fost inainte : -- - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /stats: Se vede in joc.
DeY
Subiect: Re: Angajarile Job-ului Principal Bloods Gang Sam Dec 03, 2011 12:46 pm
- Numele in joc: DeY - Motivul pentru care doresti sa intri: Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece vreau sa ajut la ridicarea factiunei. - Ce level ai: 1 - Ce varsta ai: 15 - In ce alte factiuni ai fost inainte : - - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /stats: Se vede game
Speedy
Subiect: Re: Angajarile Job-ului Principal Bloods Gang Sam Dec 03, 2011 8:30 pm
- Numele in joc: Speedy - Motivul pentru care doresti sa intri: Pentru inceput as vrea ca gangul nostru bloods sa fie cel mai renumit si cel mai respectat gang dupa server.In ce-l de-al 2-lea rand as dori sa invat cat mai multe de la lider dar si de la membri mai experimentati ca si mine dar in acelasi timp sa ma si imprietenesc cu acestia. - Ce level ai: 1 , dar voi evolua cu timpul - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : Niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: Da - Screen shot /stats: Nu imi da voie imi zice "New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information." - Adica nu am voie sa postez link-uri externe sau email-uri timp de 7 zile si sa contactez administratorul pt mai multe info.Daca este necesara poza cu /stats ti-o voi da pe mess . :d
Assassin
Subiect: Re: Angajarile Job-ului Principal Bloods Gang Sam Dec 10, 2011 9:46 pm
- Numele in joc: Assassin - Motivul pentru care doresti sa intri: Vreau sa intru in aceasta factiune ptr ca am jucat si pe alte servere de ex: eG si mia placut - Ce level ai: 4 - Ce varsta ai: 16 - In ce alte factiuni ai fost inainte : niciuna - Iti sti regulile de la Job-u dorit?: da - Screen shot /stats: nu pot pune poza [New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.]
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Angajarile Job-ului Principal Bloods Gang